Team

Over ons team

Voor wie, naast jezelf, doe je mee met al die onderzoekjes? Het SocialSmart team is een groep met jonge en dynamische studenten, promovendi en onderzoekers (die zijn minder nerdy dan je denkt!).

Wouter van den Bos
Hoofdonderzoeker

Hallo, ik ben Wouter! Ik heb filosofie en psychologie gestudeerd. Nu onderzoek ik wat er gebeurt als jouw hersenen zich ontwikkelen en hoe dat be├»nvloedt welke keuzes je maakt. Naast mijn werk lees ik graag boeken – over hersenen ­čśë – en luister ik naar muziek.

Scarlett Slagter
Promovendus

Ik ben Scarlett, onderzoeker in opleiding. Met mijn werk probeer ik antwoord te krijgen op wie jou helpen of adviseren bij het maken van keuzes. Help jij mij met promoveren? Na al mijn computerwerk overdag, stap ik graag op mijn racefiets of mountainbike.

Andrea Gradassi
Promovendus

Hi, mijn naam is Andrea! Ik onderzoek hoe de verschillende soorten relaties tussen jou en je vrienden beïnvloedt hoe jullie van elkaar leren. Als ik niet bezig ben met onderzoek, hou ik ervan om mijn volgende vakantie met mijn nieuwe busje te plannen!

Ana da Silva Pinho
Promovendus

Hi! Ik ben Ana! In mijn onderzoek wil ik meer te weten komen over het gedrag en de ontwikkeling van jongeren zodat er optimale kansen kunnen worden gecre├źerd voor jongeren en volgende generaties. In mijn vrije tijd hou ik van fotografie.

Lucas Molleman
Onderzoeker

Hallo, ik ben Lucas. Ik probeer uit te zoeken hoe mensen van elkaar leren en hoe leergedrag wordt beïnvloed door de omgeving. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en voetbal ik graag.

Lieke Hofmans
Onderzoeker

Hallo, ik ben Lieke! Ik heb psychologie en neurobiologie gestudeerd. Nu onderzoek ik wat er precies in de hersenen gebeurt als onze keuzes worden beïnvloed door het zien van de keuzes van anderen. Om te ontspannen sprint ik graag over de atletiekbaan.

Nog niet meegedaan aan onze onderzoekjes, maar wil je dit wel?

Doe mee