Team

Ons team

Wie zitten er achter het SocialSmart onderzoeksteam?

Wouter van den Bos
Hoofdonderzoeker

Wouter heeft filosofie en psychologie gestudeerd. Momenteel onderzoekt hij wat er gebeurt in de hersenen van jongeren tijdens de ontwikkeling en hoe dat het maken van keuzes beïnvloed.

Scarlett Slagter
Promovendus

Scarlett heeft psychobiologie en psychologie gestudeerd. Tijdens haar promotieonderzoek onderzoekt ze door wie jongeren worden geholpen of geadviseerd bij het maken van keuzes.

Andrea Gradassi
Promovendus

Andrea heeft filosofie en hersenwetenschappen gestudeerd. Tijdens zijn promotieonderzoek studeert hij hoe verschillende soorten relaties beïnvloeden hoe jongeren van elkaar leren.

Ana da Silva Pinho
Promovendus

Ana heeft pedagogische wetenschappen en ontwikkelingspsychologie gestudeerd. Tijdens haar promotieonderzoek onderzoekt ze het gedrag en ontwikkeling bij jongeren.

Lucas Molleman
Onderzoeker

Lucas gebruikt bij zijn onderzoek kennis uit biologie, gedragseconomie en psychologie. Hij onderzoekt hoe mensen (ook jongeren) van elkaar leren en hoe leergedrag wordt beïnvloed door de omgeving.

Lieke Hofmans
Onderzoeker

Lieke heeft psychologie en neurobiologie gestudeerd. Nu onderzoekt ze wat er precies in de hersenen gebeurt als onze keuzes worden beïnvloed door het zien van de keuzes van anderen.